XIV. Reprezentační ples Svazku obcí Loučná - 31. 1. 2014

Přidáno: 10. února 2014

Autor: Jan Křivka, starosta obce Spojil

Poslední lednový pátek 2014 se konal XIV. reprezentační ples Svazku obcí Loučná v kulturním zařízení obce Slepotice. Těšil se skutečně velké návštěvnosti, protože se plesu zúčastnilo přes 300 občanů našeho mikroregionu.

Byť zpočátku vypadalo, že účast našich občanů nebude hojná, tak nakonec se nás z naší obce vydalo na ples celkem 15. Při příchodu do sálu každá dáma obdržela kytičku a návštěvníci byli uvedeni k předem označeným stolům podle příslušností k obci. Večerem provázela hudební skupina Renonc. Tombola obsahovala přes 40 cen a vítěz 1. ceny z Dašic si odvezl trekingové kolo. Zlatým hřebem této společenské události bylo vystoupení slepotických žen v duchu nám všem známé trilogie Slunce, seno... Za tento výkon sklidily bouřlivý aplaus.

Až v časných ranních hodinách následujícího dne zazněly poslední tóny hudebních nástrojů a návštěvníci se prostřednictvím zajištěné dopravy odebrali zpět do svých domovů. Z výrazu všech zúčastněných byl cítit dobrý pocit dobře stráveného večera a části noci. Můžeme tedy konstatovat, že ples se skutečně vydařil a pořadatelé si zaslouží naše upřímné poděkování.