Ples Svazku obcí Loučná - 27. 1. 2006

Přidáno: 31. ledna 2006

Svazek obcí Loučná dodržel i letos tradici a uspořádal již 6. reprezentační ples Svazku obcí Loučná, tentokrát v kulturním domě v Kostěnicích. Po vstupu se návštěvníci ocitli v nádherně květinami vyzdobeném společenském sále. Příjemné prostředí a veselou atmosféru dotvořila hudební skupina Rytmus. Tato kapela dostála svému názvu a na parket vylákala téměř všechny návštěvníky ke svižnému tanci.

Po tradičním úvodním uvítacím slovu předsedy pana Františka Matúšů a starosty Kostěnic pana Václava Pulkrábka se na parket rozběhla taneční skupina Sokola Kostěnice, která oživila program moderním tancem. O něco později se návštěvníci prostřednictvím této skupiny přenesli do časů našich babiček a dědečků, kdy se tančila Beseda.

Každá obec měla jako obvykle zadáno několik stolů pro své návštěvníky. Z naší obce se plesu zúčastnilo kolem 20 lidí. Vrcholem večera byla i na tomto plese tombola, která potěšila výherce téměř čtyřiceti pěknými cenami. Veselá zábava se rozproudila naplno a nikdo ani nepostřehl, že půlnoc již dávno minula, když se hudba začala s návštěvníky loučit.