Karneval (nejen) dětský - 4. 3. 2007

Přidáno: 10. března 2007

V sobotu 4. března svítilo sluníčko a všem se po nevydařené zimě začala vracet dobrá nálada. A tak jsme mohli vidět, jak se do sportovního areálu scházejí s veselou náladou děti v roztodivných úborech, to vše protože se u nás konal dětský karneval. Asi 15 dětí s doprovodem zcela zaplnilo prostory pestře vyzdobené klubovny. Tady na ně už čekala spousta her a soutěží, jejich účastníci byli vždy po zásluze odměněni.

V rytmu svižného tance se pak míhaly postavičky jak klasických pohádek- princezna, myslivec, včelka Mája,voják, indiáni, želvička…, tak i novodobých - Shrek, Batman, UFO... Ať ten nebo ten, všichni se náramně bavili a jako vrchol tohoto odpoledne a velké překvapení dostal každý skvělý zmrzlinový pohár, který zasponzorovalo místní SDH.

Jako každý rok si dospělí nenechali ujít příležitost, aby se dobře pobavili a pod maskou nějaké postavy vyřádili. Stejně jako odpoledne děti, tak i večer velké masky zaplnily klubovnu. Ve svižném tanci za hudby DJ Vejfuk se na parketu objevil dědek s babkou, hokejoví fanoušci, sbor zdravotníků , Mexičan a několik občanů v civilu. Veselá zábava a dobrá nálada se protáhla až přes půlnoc.