1. společenský večer obce Spojil - 15. 2. 2008

Přidáno: 20. února 2008

V pátek 15. 2. 2008 se v klubovně sportovního areálu konal 1. společenský večer obce Spojil. Tato událost nedosahovala velkoleposti vyhlášených plesů, ale měla vše, co k takové akci patří: to je příjemné prostředí, výborné pohoštění včetně večeře a taneční sál s hudbou ve vedlejší tělocvičně. Nesmíme zapomenout ani na výhradně společenský a plesový oděv návštěvníků a v neposlední řadě na skvělou tombolu.

Večer byl zahájen v 19 hodin. Na vstupu přivítal starosta obce pan Jan Křivka každého návštěvníka s malým "panákem" pro dobrou náladu a každou dámu květem růže. Na začátku zajistili členové SDH Spojil prodej losů do tomboly, která byla tvořena především ze sponzorských darů místních podnikatelů a občanů. A že byla rozmanitá a bohatá (celkem 35 cen), o tom svědčí spokojenost všech výherců. Pak už záleželo na každém, zda dal přednost tanci při hudbě DJ Vejfuk nebo hovoru s přáteli. V průběhu večera se podávala večeře – vepřový řízek a nápoje dle vlastního výběru.

Vrcholem večera bylo vylosování tomboly, které provedl starosta obce za pomoci členů SDH a návštěvníků večera. Nejednalo se pouze o klasické losování a předávání výher, ale v podání pana starosty spíše o veselé kabaretní vystoupení, při kterém se všichni náramně bavili. Téměř každý si nějakou cenu odnesl, ale na některé rodiny se štěstí usmálo mnohem více. Jsme přesvědčeni, že se náš první společenský večer skutečně vydařil, protože trval v plném veselí a dobré náladě až do pozdních nočních hodin. A již se jistě všichni těší na další podobné události.