Turnaj ve volejbalu - 22. 6. 2014

Přidáno: 12. srpna 2014

Autor: Dana Horáčková

II. ročník volejbalového turnaje o pohár Ing. Zdeňka Nedvěda se konal v neděli dne 22. 6. 2014 na hřišti u Doležalů. Přestože to ráno vypadalo na déšť, nakonec se počasí umoudřilo a dokonce občas vysvitlo i sluníčko. Účast byla hojná, turnaje se zúčastnilo 25 hráčů, což bylo ještě o 5 hráčů více než v loňském roce. Hráči byli rozlosováni do 5 družstev po 5 hráčích a hrálo se systémem každé družstvo s každým. Utkání se hrála na dva vítězné sety. Jednotlivé sety se hrály do 15 bodů s tím, že rozdíl musel být min. 2 body.

Výsledky se započítávaly do společné tabulky, z níž vzešlo následující pořadí:

  • Na 1. místě se umístilo družstvo "Hosté" ve složení P. Bakešová, I. Křivková, Z. Nedvěd, T. Kučera a O. Štěpánek.
  • Na 2. místě se umístilo družstvo "Závisláci" ve složení D. Štěpánková, I. Kmentová, M. Doležal, L. Čáp a M. Rozsypal.
  • Na 3. místě se umístilo družstvo "Ovečky" ve složení E. Beránková, M. Kremličková, M. Beránek, J. Štěpánek a J. Volše.

Nejen "sportem živ je člověk" a při takovém sportování pořádně vyhládne, a proto jedna z hlavních organizátorek Dana Štěpánková připravila pro všechny účastníky výborné steaky. Dobré jídlo je třeba také pořádně zapít. Za tímto účelem bylo k dispozici kromě nealkoholických nápojů také osvěžující pivečko.

Zvláštní poděkování patří panu Zdeňku Nedvědovi, který celý turnaj sponzoroval, a také manželům Doležalovým za zapůjčení jejich soukromého kurtu. DĚKUJEME!

Akce se všem velmi líbila a srdečně zveme i ostatní spoluobčany na další ročník.