Silvestr budiž pestr - 31. 12. 2011

Přidáno: 8. ledna 2012

Jak se stalo milým zvykem, připravila "nová posádka klubovny" pro spojilské občany na večer 31. 12. 2011 rozloučení se starým rokem a přivítání nového roku 2012.

Po vstupním uvítání malým "panáčkem" slivovičky se každý usadil ke stolu ke svým přátelům a známým tak, jak mu to vyhovovalo. Nikdo nemusil mít strach, že by hladověl. Bohatý raut nabízel nepřeberné množství vybraných lahůdek: kuřecími řízečky, guláškem, tlačenkou a marinovanými kolínky počínaje, přes sýrové a uzeninové mísy, různé saláty, omáčky; v nabídce nechybělo ani sladké, a to vynikající jablečný závin a cukroví. Všem návštěvníkům se při pohledu na velký výběr dobrot sbíhaly sliny a každý by rád ochutnal ode všeho, ale prostě to nešlo.

Tento večer nebyl jen o dobrém jídle a pití, ale především o dobré zábavě, a o tu se nám postaralo všem dobře známé hudební duo Kapka ve složení Petr Šimáček – harmonika a bicí a Dana Sokolová - kytara, které nám zahrálo a zazpívalo spoustu skladeb z různých žánrů. Svůj hudební program pan Šimáček proložil ještě množstvím vtipů a historek. Se stoupajícím časem nabírala zábava na intenzitě, na parketu bylo narváno, to ale nikomu nevadilo. Vynikající podání domácích i cizích skladeb ve svižném rytmu rozhýbalo i nevelké příznivce tance. Ani po půlnočním přípitku zábava neochabla, spíše naopak veselí a skvělá atmosféra pokračovaly až do pozdních nočních hodin nebo lépe řečeno do časných ranních hodin.

Za tuto vydařenou akci, o kterou se zasloužila nejen výborná hudební produkce, ale i perfektní příprava pohoštění zajištěná našimi oblíbenými správci klubovny Vlaďkou a Michalem, jim patří právem velký dík.