XII. reprezentační ples Svazku obcí Loučná - 23. 3. 2012

Přidáno: 30. března 2012

Venku je jaro v plném proudu, sluníčko nás láká na zahrádky a na procházky do přírody, přesto jako obvykle koncem března i v letošním roce jsme opět na pár hodin vpluli do plesové sezony.

V pátek 23. března se konal celkově již XII. reprezentační ples Svazku obcí Loučná. Tentokrát byla hostitelem obec Slepotice. Jak se stalo již milou tradicí, obdržela každá z návštěvnic u vchodu krásně vyzdobeného sálu květinu. Všechny účastníky plesu přivítal předseda Svazku obcí Loučná pan Martin Staněk a místopředseda pan Jan Křivka.

Snad to způsobilo to náhlé krásné jaro, že se letos na tento ples ze Spojila vydalo pouze 10 obyvatel. Celkem ze všech obcí zaplnilo sál zhruba 150 lidí, což na druhou stranu ocenili všichni tanečníci, protože měli na parketu výbornou možnost volného tanečního rozletu. Navíc skvělá skupina JAMES BAND z Hradce Králové perfektně naladila všechny účastníky přednesem hudby ze svého pestrého repertoáru jak skladeb klasických, tak modernějších. Velmi příjemným zpestřením večera bylo vystoupení tanečního klubu Life Pardubice taneční školy manželů Mičjanových s ukázkou několika společenských klasických a latinskoamerických tanců. Vrcholem plesu bylo losování tomboly, která obsahovala 35 krásných cen zajištěných sponzory.

Pak ještě pár skleniček a pár posledních tanečků a už se večer přehoupl do hodin ranních a byl čas na návrat. Přistavený autobus pak všechny návštěvníky odvezl postupně po jednotlivých obcích zpět do svých domovů. Byl to velmi příjemný večer a jedna z mála příležitostí, kdy se mohou setkat a pobavit se občané ze všech obcí Svazku obcí Loučná.