Výlet do Šťastné země - 12. 8. 2012

Přidáno: 19. srpna 2012

Barevnou paletu prázdninových zážitků doplnil i náš výbor pro občanské záležitosti, který uspořádal na neděli dne 12.8. 2012 výlet do Šťastné země. Takto se nazývá přírodní zábavní dětský areál v Radvánovicích u Turnova, který vznikl v roce 2004, a nabízí dětem množství prolézaček a zábavných atrakcí a originálních doprovodných programů. Nejnavštěvovanější jsou každoroční Slavnosti slámy. Letošní slavnosti byly uspořádány pod názvem Cesta do pravěku.

Právě na tuto výstavu se vydala skupina 31(29)? spojilských dětí s rodiči. Všichni se těšili, jaké překvapení je očekává, a v tomto směru nebyli zklamáni. Slaměná pravěká zvířata rozmístěná po areálu poutala pozornost řady návštěvníků. Největší tlačenice byla u slaměného dinosaura, který se díky své velikosti dostal do České databanky rekordů. Slaměná zvířátka byla sice krásná, ale jen na dívání, nedalo se s nimi hrát. Tak není divu, že se na pořad dostaly i prolézačky, trampolína a jiné dětské zábavní atrakce.

Den plný zážitků, pohybu a sluníčka unavil děti natolik, že i když se nerady loučily s výbornou zábavou, s povděkem nasedly do autobusu a uháněly plny krásných dojmů směrem k domovu.