Jaroslava a Jan Křivkovi - zlatá svatba

Přidáno: 14. února 2008

Je to již více jak rok, co jsme byli blahopřát našim spoluobčanům ke zlaté svatbě. Nyní jsme měli možnost již po páté popřát našim spoluobčanům k významnému výročí jejich sňatku. Těmi letošními oslavenci byli manželé Jaroslava a Jan Křivkovi.

Dvacátý pátý leden 2008 byl dnem, kdy uplynulo padesát let od chvíle, kdy si řekli své ano a slíbili si lásku a věrnost na celý život. Důkazem toho, že to mysleli opravdu a upřímně, je mimo jiné skutečnost, že mohli toto výročí slavit. Jejich nejbližší jim k tomuto významnému životnímu jubileu připravili příjemné překvapení. Místo původně oznámené rodinné oslavy připravili setkání s přáteli a známými, kteří jim po celý život byli na blízku.

O to větší bylo překvapení našich oslavenců, když vstoupili do slavnostně vyzdobené klubovny sportovního areálu. Jejich radost a dojetí z přítomnosti přátel a známých, které třeba i delší dobu neviděli, nebrala konce.

Za obec přišly našim jubilantům popřát a předat dárky paní Telecká, Čápová a Melounová. Tak byl vsazen pátý kamínek do mozaiky novodobé tradice obce, přání k významným výročím sňatku našich spoluobčanů.