Vítání občánků - rok 2002

Přidáno: 10. ledna 2003

Dne 14. 4. 2002 jsme přivítali do řad spojilských občanů Sabinu Škodovou bytem č.p. 73 Spojil, narozenou dne 22. 1. 2002. Vítání proběhlo v obecní hospůdce "Na Strejčku". Slavnostní náladu umocnil přednes něžných básní a zpříjemnilo vystoupení dětí, při kterém nám zarecitovaly básničky a zahrály houslovou skladbu. Sabinka byla zapsána do Knihy rodáků obce Spojila jako 14. přivítaný občánek a obdržela malý dárek na památku.

Dne 13. 10. 2002 jsme přivítali do řad spojilských občanů Tomáše Plecháčka bytem Spojil č.p. 58, který se narodil dne 12. 6. 2002. Vítání proběhlo v obecní hospůdce "Na Strejčku". Ke slavnostní atmosféře této události přispělo vystoupení dětí, při kterém nám zarecitovaly básničky. Tomášek byl zapsán do Knihy rodáků obce Spojila jako 15. přivítaný občánek a obdržel malý dárek na památku. Vítání se tentokrát zúčastnil mimořádně velký počet příbuzných rodičů a hostů, kteří byli příjemně potěšeni touto milou tradicí naší obce

Jak se již stalo milou tradicí, i letos jsme přivítali dalšího našeho občánka naší obce, a to Davida Weinhauera, bytem Spojil 23, který se narodil dne 21. 10. 2002. V slavnostně upravené místnosti obecní hospůdky "Na Strejčku" panovala příjemná a milá atmosféra plná veršů, hudby a dojemných slov. Davídek byl zapsán do Knihy rodáků obce Spojila a obdržel malý dárek na památku. Vítání se i tentokrát zúčastnili kromě rodičů i babičky a dědečkové, kteří byli příjemně potěšeni touto milou tradicí naší obce.