Turnaj ve volejbale - 9. 6. 2013

Přidáno: 20. června 2013

V sobotu 9. června proběhl ve Spojile historicky první volejbalový turnaj. Hrálo se na umělém hřišti u Jany a Mirka Doležalových, protože trávník ve sportovním areálu je stále pod vodou a sérii dvanácti zápasů by bez úhony neunesl. Počasí nám naštěstí přálo, bylo teplo a sluníčko (podle spálených zad některých účastníků možná až moc), nálada byla výborná a hráče přišlo povzbudit i hodně fanoušků.

Turnaje se zúčastnilo 21 hráčů - 11 žen a 10 mužů. Volejbalový "oddíl" měl 100% účast, přidali se i fotbalisté a další zájemci z řad spojilských občanů. Hráči byli rozlosováni do čtyř týmů a krátce po deváté hodině se mohlo se začít hrát. Kolem druhé hodiny odpoledne bylo rozhodnuto. Sponzor akce Zdeněk Nedvěd předal medaile a pohár vítěznému týmu ve složení: Iveta Kmentová, Mirka Čápová, Petra Rozsypalová, Michal Rozsypal a Michal Dlouhý.

Poděkování všech volejbalistů patří Ing. Zdeňku Nedvědovi, vedení obce za podporu, Janě a Mírovi Doležalovým za hřiště, Vlaďce a Michalovi z klubu za občerstvení, Daně Štěpánkové za organizaci a spoluhráčům i soupeřům za skvělou hru.

Už se těšíme na další ročník...