Turnaj v nohejbalu trojic - 2. 9. 2018

Přidáno: 19. září 2018

Autor: Jan Štěpánek

Letošní, již VII. ročník turnaje v nohejbalu trojic se nakonec nekonal v sobotu 1. září, jak bylo avizováno, ale pro nepřízeň počasí byl odložen až na druhý den, na neděli odpoledne - 2. září 2018. Ukázalo se, že přesunout turnaj na neděli byl dobrý nápad, protože počasí se umoudřilo. A protože od rána se mimo jiné konal i turnaj volejbalový, sešla se větší parta sportovních nadšenců a byla legrace :)) Klobouk dolů před hráči, kteří absolvovali turnaje oba. Je vidět, že stále máme ve svých řadách zdatné sportovce.

Turnaj se konal opět na hřišti u Doležalů, paní domácí se o nás vzorně starala, od sousedů Ministrových létaly míče zpět do hřiště, občerstvení nejen pro hráče, ale jako vždy i pro příchozí a fandící diváky, bylo výborné.

Největší dík patří Radce a Láďovi Ministrovým za spolupořadatelství a sponzorování, a hlavně Radce za skvělé ceny z domácí dílny, viz foto :)) (mimochodem, domácí paštika byla výýýborná).

Pořadí na stupních vítězů:

  • 1. Jan Volše, Jan Doležal, Jan Štěpánek
  • 2. Pavel Roztočil, Míra Doležal, Jan Hambalík
  • 3. Lukáš Hambalík, Láďa Čáp, Petr Dvořák

Těším se na další sportovní klání, které se možná příště bude konat již pod hlavičkou nového sportovního spolku, který právě vznikl a který ve Spojile všichni vítáme :)