8. ples SDH a obce Spojil - 22. 1. 2016

Přidáno: 26. února 2016

Autor: Miluše Telecká

Letošní již osmý ples Obce Spojil a SDH Spojil se konal v pátek 22. ledna jako již tradičně v kulturním zařízení obce Choteč, která je pro nás v mnoha směrech spřátelenou obcí. Organizátoři přišli tentokrát s malou, ale velmi důležitou změnou. Hudební doprovod celého plesu zajišťovala skupina Bylo nás pět z Borohrádku.

Okolo půl sedmé začali přicházet první účastníci plesu. V sále je společně se starostkou obce Miluší Teleckou vítali také místostarosta obce Jan Křivka a člen zastupitelstva Svatopluk Rozsypal. Oba pánové kromě přivítání předali každé příchozí dámě tradiční růži. Naši dobrovolní hasiči v čele se svým starostou Honzou Melounem zajišťovali prodej vstupenek a lístků do tomboly. Po několika úvodních melodiích, krátce po devatenácté hodině oficiálně ples zahájila starostka obce společně se starostou spojilských hasičů. Nejprve všechny přivítali, zejména pak vedení obce Choteč v čele s jejím starostou. Následně poděkovali všem sponzorům za hodnotné ceny do tomboly a popřáli všem příjemný večer a hezkou zábavu. Pak už se rozpoutala neutuchající zábava, kterou rozproudila svým kvalitním výkonem již zmíněná hudební skupina Bylo nás pět. Celý večer probíhal ke spokojenosti snad všech zúčastněných, a tak když v časných ranních hodinách ples končil, mnohým se nechtělo ani domů.

Nezbývá nám tedy než poděkovat všem organizátorům, sponzorům, ale zejména obci Choteč za to, že nám opět umožnila pořádat ples u nich v obci a personálu místní restaurace za vzornou obsluhu.

Na shledanou na IX. plese Obce Spojil a SDH Spojil 20. ledna 2017 v Chotči opět s kapelou Bylo nás pět.