Halloween párty - 28. 11. 2015

Přidáno: 12. prosince 2015

Autor: Božena Melounová

Po loňském úspěchu Halloweenské párty úspořádala paní Hanka Hartmanová i letos v sobotu 28. listopadu tuto strašidelnou párty. I když venku svítilo sluníčko a teplota stoupala k příjemným 15 stupňům, byl tady skutečně podzim a s ním opožděné babí léto. Podzimní prázdniny a krásné počasí vylákaly mnoho rodičů i dětí na výlet nebo na návštěvu hřbitova zesnulých příbuzných.

V klubovně sportovního areálu se i přes veškeré okolnosti sešlo v sobotu odpoledne kolem 12 čarodějnic, duchů a strašidel, a tak měla vrchní čarodějnice paní Hanka plné ruce práce, aby uhlídala všechno jejich rejdění. Krásné počasí vylákalo některá strašidla ven, kde si mohla nehledě na svůj úbor vybít energii na prolézačkách a na hřišti.

Sluníčko však začalo zapadat a děti se uchýlily do klubovny, kde na ně čekaly hry a soutěže. Každý soutěžní úspěch byl náležitě odměněn.

Pro mlsné jazýčky malých i velkých návštěvníků byl připraven bohatý rautový stůl plný nevšedních pokrmů a nápojů, které však odpovídaly této halloweenské párty. Pavoučci, usekané prstíky, zelené řízečky, krvavé tlapky nebo rozesmáté dýňové koláče lákaly k ochutnání.

Hrůzostrašnou atmosféru sobotního podvečera vytvářela především nápaditá výzdoba plná pavouků v pavučinách, krvavých stop po chodbách, zavěšení duchové a další rekvizity.