Turnaj ve volejbalu o pohár "komerčního" ředitele Ing. Zdeňka Nedvěda - 21. 6. 2015

Přidáno: 25. července 2015

Autor: Dana Horáčková

V roce 2013 se v partě spojilských volejbalistů zrodil nápad, s nádechem recese, uspořádat volejbalový turnaj "O pohár komerčního ředitele Ing. Zdeňka Nedvěda". Nezůstalo pouze u nápadu, ale byl proměněn ve skutečnost, z níž se nakonec stala hezká tradice.

V neděli 21. června 2015 se konal již III. ročník tohoto turnaje. Pořádal ho oddíl spojilských volejbalistů společně s obcí Spojil. Kromě místních volejbalistů si přišli zahrát a podpořit akci i někteří naši fotbalisté a nohejbalisté. Turnaj byl zahájen v 10.00 hodin, kdy se sešlo na hřišti u Doležalů 24 hráčů. Hráči byli rozlosování do 4 týmů a hrálo se systémem každý s každým. Zhruba po čtyřech hodinách hry byly slavnostně vyhlášeny výsledky a předány diplomy, medaile a pohár vítěznému družstvu.

A jak turnaj dopadl?

  • Na 1. místě se umístil tým "Přespolní" ve složení: Iveta Kmentová, Ilona Křivková, Petr Kuna, Pavel Maděra, Josef Vodička, Jan Dvořák.
  • Na 2. místě se umístil tým "Klokani" ve složení: Dana Štěpánková, Veronika Čápová, Tomáš Kučera, Jan Volše, Ondřej Štěpánek, Milan Beránek.
  • Na 3. místě se umístil tým "Medvědi" ve složení Hana Ledvinová, Radka Nedvědová, Michal Rozsypal, Petr Kremlička, Zdeněk Nedvěd, Petr Kučera.

Na závěr bych ráda jménem všech zúčastněných poděkovala Ing. Zdeňku Nedvědovi, který celou akci sponzoroval, paní starostce za podporu, Mirkovi Doležalovi za zapůjčení hřiště, Janě Doležalové za vzornou péči o hráče i hosty a Martinovi Čápovi za přípravu vynikajícího občerstvení.

Již se těšíme na IV. ročník…