Dětský karneval - 7. 2. 2015

Přidáno: 25. února 2015

Autor: Miluše Telecká

Sobota 7. února 2015 byla ve Spojile karnevalová. V prostorách sportovního areálu se od 15,00 hodin konal Dětský karneval, jehož pořádání se tentokrát společně s obcí Spojil ujala správkyně sportovního areálu paní Hana Hartmanová. Na 22 dětí "přeměněných" v různé pohádkové a filmové postavičky čekalo odpoledne plné zábavy, her a překvapení. Karnevalu se tradičně zúčastnilo několik princezen, Spiderman, Batman, klauni, lvíček, motýlci, muchomůrka, Opičí král a řada dalších. Celé odpoledne se o naše pohádkové bytosti starala Šípková Růženka v podání Hanky a klaun Honza. O zdravý pohyb dětí se staral Ivan Ptáčník, který svojí diskotékou plnou pohádkových a dětských písniček dotvořil příjemné sobotní odpoledne.

Děti za své výkony v soutěžích byly odměněny drobnými sladkostmi. Novinkou letošního karnevalu, kterou Hanka pro děti připravila, byla tombola. Děti si za symbolickou korunu mohly zakoupit lístky do tomboly. V závěru odpoledne Šípková Růženka Hanka společně s klaunem Honzou vylosovala hodnotné ceny v tombole, které věnovali sponzoři z řad místních občanů. Po vylosování tomboly dostaly děti slíbené sladké překvapení v podobě nepečeného ovocného dortu s piškoty. Podle spokojených výrazů v dětských tvářích lze usoudit, že se sobotní karnevalové odpoledne vydařilo.

Naše poděkování patří hlavním organizátorům Hance a Honzovi, DJ Ivanu Ptáčníkovi, Lee Ministrové za pořízení fotodokumentace z celé akce a všem sponzorům za velmi pěkné ceny, které věnovali do tomboly.