Turnaj v nohejbalu trojic - 6. 9. 2014

Přidáno: 9. října 2014

Autor: Miluše Telecká

První zářijovou sobotu s datem 6. 9. 2014 se od 9,00 hodin konal III. ročník turnaje v nohejbalu trojic, jehož pořadatelem byla Obec Spojil a Sbor dobrovolných hasičů obce Spojil. Díky ochotě a pohostinnosti manželů Doležalových se tradičně konal tento turnaj na jejich soukromém kurtu.

Na turnaji se sešlo celkem 15 účastníků, kteří byli rozlosováni do 5 trojic. Jednotlivá družstva hrála systémem "každý s každým". Zápasy se hrály na tři vítězné sety do deseti bodů. Celkem se odehrálo 10 zápasů.

Po sportovním klání si zúčastnění pochutnali na vynikajících steacích, které předem připravil Martin Čáp. Jejich finální přípravy grilováním se ujala hostitelka a paní domu Jana Doležalová, které občas pomohli zrovna nehrající účastníci. Po dobrém jídle se našel i čas na příjemné posezení a zhodnocení turnaje u dobrého pití.

Konečné pořadí turnaje:

  • 1. Hambalík Jan, Rozsypal Svatopluk, Dvořák Petr
  • 2. Kremlička Petr, Kremlička Martin, Doležal Josef
  • 3. Rozsypal Michal, Doležal Jan, Hambalík Lukáš

Naše upřímné poděkování patří všem organizátorům akce v čele s Honzou Volše, ale především Mirkovi a Janě Doležalovým, kteří dlouhá léta nezištně a zcela zdarma poskytují svůj kurt pro akce tohoto typu a zajišťují pro účastníky potřebný servis.

Turnaj se jako vždy vydařil a všichni odcházeli s dobrým pocitem, že udělali něco dobrého pro svoje zdraví a ještě se příjemně pobavili.