Hokejový turnaj - 11. 1. 2003

Přidáno: 19. ledna 2003

Letošní v pořadí již třetí ročník turnaje v ledním hokeji, který se jako každý rok konal na zamrzlém rybníku ve Spojile, měl opravdu velké štěstí na počasí, protože bylo celé dopoledne nádherně slunečno a teplota byla jen mírně pod nulou. Pro všechny hráče bylo naším SDH Spojil zařízeno občerstvení ve formě guláše v hospůdce a pro ně i přihlížející diváky po celé dopoledne též čaj a grog na zahřátí. Začátek byl v 9.00 hod. a nejdříve proti sobě nastoupila mužstva Chotče a Sezemic.

Rozhodčím byl i letos pan Vrátil a zápasy moderoval starosta obce pan Jan Křivka. Po neúprosných soubojích nakonec vítězství vybojovali hráči Chotče - 6 : 3. Po přestávce nastoupilo mužstvo Spojila, které reprezentovali naši hasiči i jiní obyvatelé obce, proti Sezemicím. Nakonec jsme získali vítězství v poměru 8 : 4. Po další přestávce nastoupili naši borci k finálovému zápasu proti mužstvu Chotče a po vskutku dramatickém utkání (občas plném vášní na obou stranách) se našemu Spojilu podařilo zvítězit 8 : 5 a získat tak celkové vítězství v turnaji.

Po skončení jsme se všichni odebrali do Obecní hospůdky na Strejčku, kde proběhlo slavnostní vyhlášení výsledků a předání cen, které věnoval náš SDH. Každé mužstvo obdrželo diplom, puk s motivem turnaje a perníkové medaile pro všechny hráče. Každý účastník obdržel také stejně jako vloni perníkovou plaketu. Poté následovala volná zábava v příjemném sousedském prostředí. Letos jak hráči, tak diváci užili zajímavý sportovní zážitek a těším se na shledanou příští rok.

Konečné výsledky turnaje:

  • 1. místo - obec Spojil
  • 2. místo - obec Choteč
  • 3. místo - město Sezemice