Spojilská míle pro Mílu - 15. 9. 2019

Autor: SuperTramp

V neděli 15.9.2019, na okruhu „Morčák“ ve Spojile a prostorách Sportovního areálu se konal již 4. ročník dětského cyklistického závodu „Spojilská míle pro Mílu“.

Memoriálu Milušky Telecké se letos opět zúčastnilo přes 30 dětí ve věku 2-13 let.

Naši nejmladší účastníci na odrážedlech, byli opět nepřekonatelní ve svém sportovním nadšení. Někteří také vyzkoušeli trať „velkého závodu na okruhu“, kde větší a velcí závodníci odjeli časovku na větších a velkých kolech v plném nasazení a bez nehod, takže i zdravotník se mohl zapojit do veselého moderování závodu a koordinaci jeho průběhu. Vše šlo hladce a při následném vyhlášení vítězů pak byly všechny děti za podaný výkon odměněny, rozdávaly se medaile, pamětní listy i drobné ceny, ale nic z toho nedokáže v dětských očích překonat tradiční tematicky zdobené muffiny Ireny Ševečkové.

Poděkování patří všem rodičům a prarodičům, kteří svým povzbuzováním podpořili závodníky bez rozdílu rodinné příslušnosti, čímž přispěli k celkové atmosféře závodu. Děkujeme i všem závodníkům a těšíme se zase za rok.

Za pořadatele Radka a Ladislav Ministrovi.

Akce byla financována z prostředků sdružení Supertramp manželů Ministrových, kteří tímto zároveň děkují partnerům akce, Ireně Ševečkové, firmě Epola, dobrovolníkům M. Čápové, M. Záleskému, P. Zemanovi a J.Novákovi, za legislativní zabezpečení trati Obci Spojil.

Fotodokumentaci najdete na stránkách SuperTramp: supertramp.cz/spojilskamile/index.php.