Nohejbal dvojic - Memoriál Mudr. Petra Starého - 19. 5. 2018

Přidáno: 1. září 2018

Autor: Jan Volše

Nohejbalový turnaj dvojic, 8. ročník Memoriálu MUDr. Petra Starého se konal v sobotu 19. 5. 2018. V 8.30 hod. proběhla prezence, v 8.45 hod. losování, seznámení s pravidly a systémem turnaje a v 9.00 hod. se již hrálo. Turnaje se zúčastnilo 15 hráčů. Jsem velice potěšen, že se turnaje tentokrát zúčastnilo několik úplně nových hráčů a několik staronových, kteří nám v minulých ročnících velmi chyběli. :)

Hráli jsme systémem dvě skupiny po čtyřech dvojicích. Ve skupinách tzv. každý s každým. Následovala nadstavba (play off), do které byly dvojice nasazeny dle pořadí v základních skupinách.

Pořadí na prvních třech místech:

  • 1. P. Dvořák, P. Doležal
  • 2. J. Volše, L. Čáp
  • 3. L. Hambalík + vždy jeden hráč nalosovaný z ostatních nehrajících

Při vyhlašování výsledků turnaje obdržela vítězná dvojice putovní pohár a dvojice na prvních třech místech diplomy a speciální ceny z "dílny" manželů Ministrových.

Chtěl bych poděkovat Janě a Mirkovi Doležalovým za pronájem kurtu, Daně Štěpánkové za vynikající steaky a manželům Ministrovým, kteří obětavě přehazovali ze své zahrady zpět na kurt zakopnuté míče.

A na závěr bych chtěl ještě jednou poděkovat manželům Ministrovým, kteří se ujali celého turnaje jako spolupořadatelé a sponzoři. Speciální dík paní Radce za ceny, které hráči - muži ocení asi nejvíce, a to za krásně nazdobené a ve fešných sklenicích naložené hermelíny. To je velká motivace i pro hráče, kteří letos nevyhráli, potrénovat na další turnaje. :-))

Těšíme se na příští ročník a doufáme, že přivítáme v našich řadách další nové hráče.

Sportu zdar!

Za celý organizační tým

Jan Volše