Volejbalový turnaj - 3. 9. 2016

Přidáno: 2. října 2016

Autor: Dana Štěpánková

V sobotu 3. 9. 2016 se sešlo 16 natěšených Spojiláků na hřišti manželů Doležalových.

Konal se tradiční a velice oblíbený "Volejbalový turnaj o pohár Ing. Zdeňka Nedvěda".

Letošní ročník byl i v porovnání s těmi předchozími velice vydařený. Vše vyšlo dle našich představ... počasí bylo ideální, trochu pod mrakem, aby nám nesvítilo do očí, rozlosování hráčů do družstev vyšlo tak, že byla spravedlivě vyrovnaná. Bojovalo se statečně o každý míč doslova do posledních sil tak, že i přihlížející museli konstatovat, že hrajem fakt dobře :-))).

Byl to velice příjemně strávený den, plný smíchu, radosti ze sportu, pocitu sounáležitosti, kamarádství, někdy i trošku smutku a nervíků, když se nedařilo tak, jak by mělo, ale i to ke sportu patří. Hrálo se fair play a všichni jsme si to užili.

Vyhráli všichni, kteří přišli...

Chtěla bych poděkovat Ing. Zdeňku Nedvědovi za sponzorský dar, díky kterému se můžeme každý rok sejít a užít si prima den.

Také děkuji manželům Doležalovým, kteří nezištně půjčují občanům Spojila své soukromé hřiště, jehož údržba není levná záležitost, a také za poskytnutí veškerého dalšího zázemí, které hráči a organizátoři pro pořádání turnaje potřebují. Bez jejich ochoty by dnes již tradiční a úspěšné volejbalové ale i nohejbalové turnaje nemohly vzniknout.

Na závěr bych chtěla poděkovat manželům Ministrovým, kteří nám vždy velice pomáhají tím, že ochotně a s úsměvem podávají míče, které atakují jejich dům, auta i zahradu, a také Honzovi "Sporťákovi" Volšemu za každoroční pomoc s organizací turnaje.

Letošní turnaj je úspěšně za námi a všichni se těšíme na příští rok, kdy se bude 27. května 2017 konat již V. ročník.