Květinový bál obce Spojil

Dovolujeme si Vás pozvat na v Květinový bál obce Spojil, který koná v pátek 17. února 2023 ve velkém sále Sezemického domu v Sezemicích od 20.00 hodin

  • O různorodost tanců a bohatý hudební doprovod se postará skupina MEDIUM BAND, repertoárová hudební kytice tohoto uskupení je uvázána z pestré bálové produkce českých i zahraničních tanečních písní.
  • Večerem bude provázet moderátor Lukáš Pochylý.
  • Můžete se těšit na bohatou květinovou výzdobu. Atmosféru bálu můžete podpořit květinovými vzory a floristickými přízdobami na šatech a oblecích. Nejlepší květinový outfit – v průběhu bálu bude oceněn pár, který bude nejnápaditěji zkrášlen doplňky s květinovou tématikou.
  • Nebude chybět ani oblíbená tombola. Květinové motivy provázejí lidské produkty od nepaměti a proto je letošním tématem tomboly „Řekni to květinou“. Předem děkujeme všem, kteří přispějí svým tematickým, či alespoň drobným kvítkem přizdobeným dárkem do tomboly. Přispěvatelé do tomboly, ozvěte se prosíme na tel: 605 251 840 nebo na e-mail info@spojil.com.
  • Cena vstupenky je 150,- Kč, Vstupenky si můžete kupovat na obecním úřadě, kde si také můžete na připraveném plánku vybrat místo k sezení. Vstupenky si můžete rezervovat také prostřednictvím e-mailu: info@spojil.cz, zaplatit na účet 120 546 43 99/0800, v.s. 11, do zprávy pro příjemce uveďte PLES – Vaše jméno a č.p., poté Vám budou vstupenky doručeny domů do Vaší schránky pracovníkem obecního úřadu.
  • Na bál se můžete dopravit autobusem č. 9, který jede ze Spojila do Sezemic v 19:05 nebo využít dopravy obecním autem. Tuto variantu je třeba si předem objednat na OÚ. Pro cestu zpět domů můžete opět využít obecní auta, a to průběžně během celé akce.

Ke stažení